• 28 Οκτωβρίου 2017
 • stop bullyling
 • 28 Οκτωβρίου 2017
 • 28 Οκτωβρίου 2017
 • Έκθεση φωτογραφίας
 • stop bullyling
 • Έκθεση φωτογραφίας
 • 28 Οκτωβρίου 2017
 • Δενδροφύτευση
 • Κλωσσομηχανή
 • αλλάζω το σχολείο
 • Οχι στο ρατσισμό
 • αλλάζω το σχολείο
Previous Next

minedugr

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΑΛ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΑΛ

EPAL

Εκπαιδευτικά προγράμματα

 

 

Οι μαθητές της Α Λυκείου στο μάθημα της Ζώνης Δημιουργικών Δραστηριοτήτων πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν την βιβλιοθήκη του σχολείου με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους κ. Γρηγοριάδου Μαρίας-Ελισσάβετ. Αρχικά συγκέντρωσαν όλα τα βιβλία, τα ταξινόμησαν με βάση το περιεχόμενο τους, τα αρίθμησαν, τα κατέγραψαν και στο τέλος τα τοποθέτησαν στην βιβλιοθήκη. Τα παιδιά εργάστηκαν σε ομάδες κι ανέπτυξαν τη συνεργατικότητα τους.

BIB LIOTIKI 22

Οthermosifono 22Οι μαθητές της Α τάξης του σχολείου μας τη σχολική χρονιά 2012-2022 δημιούργησαν στο μάθημα Ερευνητική Εργασία στην Τεχνολογία με την καθοδήγηση του καθηγητή τους κ. Καρπέτη Νικολάου έναν ηλιακό θερμοσίφωνα!

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς έγινε παρουσίαση του έργου τους στους συμμαθητές και τους καθηγητές τους.

Το σχολείο μας συμμετείχε σε δράση δενδροφύτευσης του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου στα πλαίσια της Παγκοσμίας Ημέρας Δασών.

dendrofiteysi 22

Έγινε την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 ενημέρωση όλων των μαθητών του σχολείου από την κοινωνιολόγο κ. Ευθυμία Αγγαθαγγελίδου εκπρόσωπο του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» με την επωνυμία ΔΡΑΣΗ, στο χώρο του σχολείου, με θέμα «Εφηβεία: Γνωρίζω τον εαυτό μου».

Έγινε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 ενημέρωση όλων των μαθητών του σχολείου από τον ψυχολόγο του σχολείου κ. Συμεωνίδη Γεώργιο με θέμα «Ενδοσχολική Βία».

omilia drasi 22

 Από το 2013 και με αφορμή την 6η Μαρτίου Σχολική Ημέρα Ενάντια στην Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και το "YouSmile" πραγματοποιεί την σχολική δράση "Μίλα Τώρα". Με βασικό μήνυμα το «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ» τα σχολεία και τα παιδιά συμμετέχουν και δημιουργούν το δικό τους μήνυμα ενάντια στο Bullying.

Πληροφορίες για τη δράση: https://www.milatora.gr/

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στη δράση "Μίλα τώρα" για το 2022 στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Mila tora 22

 

 

eratosthenis

Οι μαθητές της Γ τάξης του σχολείου μας στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής και με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους κ. Αλεξανδροπούλου Ιωάννας, έκαναν κατά την εαρινή ισημερία την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2022. τις μετρήσεις τους στα πλαίσια του πείραματος του Ερατοσθένη και....μετρήσανε την περιφέρεια της γης!

Πληροφορίες για το πείραμα στην ιστοσελίδα: https://www.astro.noa.gr/eratosthenes/history.html

και για τη συμμετοχή του σχολείου μας: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1vXIPmnzjpC6uEbD-jFgpi7VijFgQw6_T&ll=38.435153788109815%2C25.13565400204699&z=6

PRPSKLISI

Στις 16 και 17 Μαρτίου η Ά τάξη του σχολείου μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα Kahoot Ά τάξης (με ερωτήσεις από τα μαθήματα της Ά λυκείου) που διοργάνωσε το 2ο ΕΠΑΛ Δράμας με συμμετοχή σχολικών μονάδων του νομού. Οι δύο πρώτες ομάδες θα συμμετάσχουν στο μεγάλο διαδικτυακό παιχνίδι, μαζί με τους καλύτερους από τα άλλα σχολεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

 makeawish1

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου μας συμμετείχαν στη δράση "Make a wish" και βοήθησαν οικονομικά ένα παιδί να πραγματοποιήσει την ευχή του!

Παράλληλα πήραν μέρος και στο διαγωνισμό αφίσας της δράσης

Πληροφορίες για τη δράση: https://makeawish.gr/

makeawish2

 

Στις 21 Οκτωβρίου οι μαθητές του σχολείου παρακολούθησαν μαθήματα ασκήσεων πρώτων βοηθειών από τον ερυθρό σταυρό.

redcross

redcross1

 

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Red Oranges Green Purple Pink

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction